Sustainability as an innovation magnet

Cursus Leiderschap in Duurzaamheid TNS L1 (NL)

This short TNS Level 1 course is provided in the Dutch language. An English version of the course can be found here. Please contact us for in-house training in your language or country.TNS

Leiderschap in Duurzaamheid

13 Mei 2014, Eindhoven.

Klik hier voor de brochure van deze training.

TNS in Eindhoven.jpg

Duurzaamheid

Duurzaamheid gaat over het creëren van een wereld waarin wij zelf, onze naasten en toekomstige generaties graag willen leven. De vooruitstrevende leiders van deze tijd weten dat enkel het verzachten van problemen die onze huidige levensstijl veroorzaakt, niet genoeg is. Door concreet een duidelijke weg naar volledige duurzaamheid uit te stippelen, helpen zij hun organisaties risico’s te beperken en kansen te grijpen. Leiderschap gaat niet over hiërarchie, maar over individuen die de passie, moed en competentie hebben om het voortouw te nemen en het verschil te maken. De Level 1 training is bedoeld voor deze leiders.

Wat mag ik verwachten?

Onze cursussen zijn gericht op participatie van de deelnemers wat er voor zorgt dat je snel leert, concepten leert toepassen op echte situaties en het vermogen ontwikkeld om dit snel toe te passen op je bedrijf, gemeente of organisatie.

Tijdens deze aantrekkelijke 1-daagse workshop werk je aan een case study waarbij je The Natural Step Framework voor Duurzame Ontwikkeling gebruikt, dat je de kennis en instrumenten in handen geeft om strategie beter te begrijpen en duurzaamheidsinitiatieven op een systematische manier te plannen en managen.

Wat krijg ik dan?

  • Een aangepaste 1-daagse workshop verzorgt door ervaren TNS Adviseurs (Nederlandstalig).
  • The Natural Step Sustainability 101 e-learning cursus.
  • Een overzichtelijk werkboek voor het gebruik tij dens de workshop en als naslagwerk.

Voor wie?

Deze cursus is ontwikkeld voor professionals die de formele- of informele taak hebben om duurzaamheidsprocessen te leiden of te beïnvloeden.

Na voltooiing van deze workshop is de deelnemer beter toegerust om een leiderschapsrol te vervullen in zijn of haar organisatie, om duurzame waarde te realiseren, innovatie te sturen en strategieën te ontwikkelen.

De training is voor iedereen die (persoonlijk) leiderschap wil inzetten voor de overgang naar een duurzame samenleving. Eerdere deelnemers zijn o.a.: Ondernemers, Gemeentelijke (beleids-)ambtenaren en politici, Academici en onderzoekers, Consultants, Duurzaamheidscoördinatoren binnen grote en MKB bedrijven.

Met een afgeronde TNS Level 1 training heeft u ook de mogelijkheid deel te nemen aan de Level 2 training op 10 en 11 juni in Eindhoven.

Over The Natural Step 

The Natural Step is een internationale not-for-profit organisatie die zich inzet voor training, advies en onderzoek in duurzame ontwikkeling. Sinds 1989 hebben we gewerkt met duizenden bedrijven (incl. Interface, Nike, IKEA, Scandic hotels), gemeenten (incl. Whistler, Portland, Eindhoven), academische instellingen en not-for-profit organisaties die hebben bewezen dat het strategisch toewerken naar duurzaamheid leidt tot nieuwe kansen, lagere kosten, en een drastisch verminderde ecologische en sociale voetafdruk.

Inleidende training

Voorafgaand aan de training volgen de deelnemers een e-Learning. Deelname aan de e-Learning cursus is vereist, zodat iedereen met hetzelfde niveau start aan de training.  De kosten van de e-Learning zijn bij de deelnameprijs inbegrepen.

Kosten en registratie

Registratie: berend.aanraad@thenaturalstep.org
Investering 1-daagse training: € 631,- excl. BTW.(€ 763,50 incl. BTW)

Registratie

* Prijzen zijn inclusief cursusmaterialen, koffie, thee, tussendoortjes en lunch. Additionele reis- of maaltijdkosten zijn voor rekening van de deelnemers. 

Data en locatie

Data: 13 Mei 2014
Tijd: 09:00 tot 17:00 uur
Locatie: Torenallee 26-16 (Strijp-S)
5617 BD Eindhoven
+31 (0)40 879 6136
“Midden in het design-hart van Eindhoven en makkelijk te bereiken met trein, bus en (schone) auto.”

Certificaat

Alle deelnemers die succesvol de training hebben afgerond zullen een trainingcertificaat ontvangen. Voor meer informatie over The Natural Step en onze trainingen, ga naar Duurzaam Leren.

Op al onze diensten en leveringen zijn onze algemeen voorwaarden van toepassing. Klik hier voor meer informatie.

1 Comment

Archive

Latest tweets

Contact

FUTURE-PROOFinc.
ImpactHub Amsterdam
KIT Mauritskade 63
1092 AD Amsterdam
The Netherlands

+31(0)6 26 07 89 87
+31(0)6 24 15 52 41
email futureproofinc.