Sustainability as an innovation magnet

Adding Sustainable Value (NL)

Echte duurzaamheid voor het MKB

Echte duurzaamheid voor het MKB

Adding Sustainable Value (ASV) is een praktisch opleidingsprogramma georganiseerd door The Natural Step & FUTURE-PROOFinc. dat bedrijven helpt een duurzaamheidsplan te maken voor écht en blijvend succes.

Het programma duurt 19 weken (oktober 2014 – April 2014) en omvat 4 modules en toepassing van de theorie en de instrumenten op uw organisatie. Nodig twee collega’s uit om het programma samen met u te volgen, zonder extra kosten! U deelt dan de leerervaring, kunt samen met collega’s aan het plan voor uw organisatie werken en zo de vooruitgang versnellen.

Meer dan 70 MKB-organisaties hebben hun resultaat sterk verbeterd sinds de start van dit internationale programma in 2011. Adding Sustainable Value is twee jaar geleden gestart door The Natural Step Nieuw-Zeeland en is daar door de overheid uitgeroepen tot meest waardevolle aanvliegroute voor duurzaamheid voor het MKB in Nieuw-Zeeland. The Natural Step in Finland en Nederland hebben het ASV programma overgenomen en starten in het najaar van 2014 met het programma. Samen met andere ervaren TNS associates en gastdocenten (Interface, Nativa en TNS New Zealand) produceren en leveren wij het aangepaste programma in Nederland.

Klik hier voor verdere details over de opzet en de details van dit unieke en waardevolle programma en de modules. 

“The beauty of the Natural Step is that they have helped us overcome the challenge of translating sustainability into actionable, practical steps.”

Sarah Severn, Director of Stakeholder Mobilization, Nike Inc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Archive

Latest tweets

Contact

FUTURE-PROOFinc.
ImpactHub Amsterdam
KIT Mauritskade 63
1092 AD Amsterdam
The Netherlands

+31(0)6 26 07 89 87
+31(0)6 24 15 52 41
email futureproofinc.